Deprecated: Function Elementor\DB::is_built_with_elementor is deprecated since version 3.2.0! Use Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor() instead. in /home/adoracle/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379
За нас - Адора Клиин

За нас

За НАС

нещо повече за адора клийн

почистване и пране

Фирма  Адора Клийн  е специализирана в сферата на професионалното почистване, която предлага своя опит в почистването и поддържането на Вашия дом, офис или сграда.

Ние сме малък, но опитен екип от професионални хигиенисти. Насочихме се към тази сфера с желанието да осигурим на нашите клиенти една по-добра услуга за почистване в Варна на конкурентни цени. Ние знаем колко е важно домът да бъде чист и спретнат по всяко време, но също така и сме наясно, че съвременното забързано ежедневие не позволява на много от вас да се справят с домашните задължения.

 

Насочили сме се в изготвянето на план-поддръжка за абонаментно и ежедневно професионално почистване. Работим качествено и усърдно както с малки и средни, така и с големи обекти. Същевременно извършваме основни и еднократни услуги във вид , задоволяващ нуждите и изискванията на нашите клиенти.

Основната цел на   Адора Клийн , е да постигне стандартите за комфорт, чистота и външен вид на вашите работни или домашни помещения. Спрямо дейността на вашия бизнес или лични нужди, и съобразно вашите нужди и изисквания за стил на живот и работа.

Убедихте ли се?

защо да изберете "адора клийн"

- 01
еко препарати

Използваме изцяло ЕКО ензимни препарати при услугата „МАШИННО ИЗПИРАНЕ“

- 02
инспектиране

Всяко почистване се състой от лист с испекцирани точки, които се проверят от нашите сертифицирани супервайзъри.

- 03
Безплатен оглед

Наш екип ще посети вашият обект и оферта ще ви бъде издадена веднага след това

- 04
ръчно изпиране​

Този метод се прилига при по сериозни и дълбоки петна по вашата мека мебел/килим.

- 05
гаранция за качество

В случай, че не сте доволни от нашата работа, наш екип ще бъде изпратен обратно при вас в  удобено за вас време и час.